۲۷۱/۰

 

۹۱/۱-

 

توجه به پاداش

 

 

 

۰۰۰۱/.

 

۷۵/۳

 

۳۶/.

 

۲۷/۲

 

توجه به رویه ها

 

 

 

۰۰۱/.

 

۳۷/۳-

 

۳۱۳/.

 

۵۱/۲-

 

توجه به ارتباطات

 

 

 

همانگونه که مشاهده میشود، تنها مقدار بتای ابعاد توجه به پاداش و توجه به ارتباطات معنادار شده است. یعنی اینکه تنها ابعاد توجه به پاداش و توجه به ارتباطات میتوانند رضایت شغلی را پیش بینی نماید.
= نمرات توجه به پاداش  = نمرات توجه به رویه ها  = نمرات توجه به ارتباطات
Y= 271/.  + ۳۶/.  +۳۱۳/۰
۴-۵ فرضیه چهارم: بین مدل ارائه شده جهت اندازه گیری رابطه بین ابعاد جو سازمانی و رضایت شغلی رابطه وجود دارد.
نتایج مربوط به تحلیل مسیر ابعاد جو سازمانی و رضایت شغلی:
تحلیل مسیر کاربرد رگرسیون چند متغیری در ارتباط با تدوین بارز مدل های علی می باشد. هدف آن بدست دادن برآورد های کمی روابط علی بیم مجموعه ای از متغیر ها است. روابط بیم متغیر ها در یک جهت جریان می باشد و به عنوان مسیر های متمایزی در نظر گرفته می شود. مفاهیم تحلیل مسیر در بهترین صورت از طریق نمودار مسیر که روابط علی احتمالی بین متغیر ها را آشکار می سازد، تبیین می شود. برای تشکیل نمودار مسیر دو نوع متغیر باید تعریف شود ۱- متغیر های برونزا یا مستقل که در این تحلیل ابعاد جو سازمانی می باشد ۲- متغیر های درونزا(وابسته) که در این تحلیل رضایت شغلی و جو سازمانی می باشد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
وجود فلش های یک طرفه به معنای وجود رابطه یک طرفه(رابطه علی) و فلش های دو طرفه وجود رابطه همبستگی را نشان می دهد. نمودار پیشنهادی جهت تحلیل مسیر به صورت زیر می باشد.
نمودار (۱-۴) نمودار مسیر درونداد در تحقیق حاضر
در نمودار فوق هر یک از ابعاد پنج گانه با توجه به فلش های دو طرفه فقط پیش بینی رابطه همبستگی شده است. هر یک از ابعاد پنج گانه بر جو سازمانی تأثیر گذاشته و جو سازمانی بر رضایت شغلی تأثیر می گذارد یعنی تأثیر هر یک از ابعاد بر رضایت شغلی اثر غیر مستقیم است و اثر جو سازمانی بر رضایت شغلی اثر مستقیم می باشد.
در مدل (مسیر) پیشنهادی فوق مقدار خطا یک نشان داده مقدار واریانس تنیین نشده توسط متغیر های مستقل می باشد که از طریق فرمول  بدست می آید.
هر یک از مقادیر p  نشان دهنده ضریب مسیر (بتا) می باشد که همان وزن های Beta در تحلیل رگرسیون یعنی ضریب همبستگی جزئی بین آن متغیر و متغیر درونزا (وابسته) می باشد. شکل ۲-۴ نمودار مسیر برونداد را نشان می دهد که از طریق نرم افزار AMOS5 مورد تحلیل قرار گرفته است.
/۵۴
/۱۸
اهداف
نمودار (۲-۴)
همانگونه که از نمودار مشخص است مقدار بتا هر یک ابعاد روی جو سازمانی تقریبا همگی معنی دار می باشد (بجز متغیر ارتباطات که مقدار آن منفی و غیر معنی درا می باشد) یعنی اثر مستقیم هر یک از ابعاد (بجز بعد ارتباطات) بر جو سازمانی معنی دار می باشد.
جدول شماره ۱۲-۴: اثر مستقیم هر یک از ابعاد بر جو سازمانی

 

 

نام متغیر

 

پاداش

 

توجه به نقش

 

توجه به ارتباطات

 

رویه

 

اهداف

 

جو سازمانی

 

 

موضوعات: بدون موضوع
[دوشنبه 1400-08-10] [ 09:51:00 ق.ظ ]